CLICKBAIT El Col.legi de Periodistes, el Consell de la Informació de Catalunya i onze universitats denuncien el ‘clickbait’ com una amenaça pel periodisme

En defensa dels valors ètics del periodisme

El CIC signa amb el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) un conveni de col.laboració

La nova seu del CAC va ser l’escenari el passat dia 26 d’octubre de la signatura d’un conveni de col.laboració entre aquesta entitat i el CIC, un conveni creat perdistribuir les competències d’ambdos organismes a l’hora d’atendre les queixes.El conveni va ser signat per la presidenta del CIC,LLúcia Oliva i pel president del CAC, RamonFont.

En concret, el conveni suposa que el CAC trametrà al CIC totes aquelles queixes i reclamacions formulades per part dels ciutadans que, segons el parer del CAC, facin referència a un suposat incompliment del Codi deontològic del CIC, sens perjudici de l’exercici, per part del CAC, de les competències i de les atribucions que legalment li corresponen.

Per la seva banda, el CIC trametrà al CAC totes aquelles queixes que es refereixin a matèries incloses en l’àmbit de competència del Consell, sens perjudici de les funcions que exerceix el CIC com a entitat privada d’autoregulació.

Per tal de facilitar l’exercici de les seves atribucions, el CIC podrà sol·licitar una còpia dels enregistraments dels continguts difosos per part dels prestadors de serveis de comunicació audiovisual que estiguin en poder del CAC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *